Nicu Pericli – un candidat de care Primăria Gheorghe Lazăr chiar are nevoie!

Indignat de felul în care arată localitatea, de precaritatea modului în care trăiesc locuitorii comunei, binecunoscutul om de afaceri s-a hotărât să intre în cursa pentru ocuparea celei mai importante funcţii în administraţia publică locală.

Vrea să fie primar!

Şi vrea să fie primar, deoarece vede că ai lui consăteni nu au, nici după 30 de ani, nici canalizare, nici apă potabilă furnizată prin reţeaua publică, nici drumuri asfaltate, nici motive să rămână în comună şi să nu aleagă să pribegească prin ţări străine pentru un trai mai bun.

Este convins că tinerii sunt în număr destul de mare pentru ca localitatea să renască economic. La fel de convins este şi că locuitorii privesc cu desnădejde alegerile locale, cei mai mulţi dintre ei fiind convinşi că toate partidele promit, iar primarul n-are cu ce să facă, deoarece banii din visteria Primărie sunt puţini. Nicu Pericli ştie că nu numai cu banii din „lada de zestre” a Primăriei se pot face toate câte trebuie: „Aşa cum pentru firma pe care o conduc, eu am fost în stare să accesez fonduri europene, tot aşa voi fi în stare să iau bani de la Uniunea Europeană şi pentru a face în comuna aia tot ce trebuie făcut, astfel încât să se vadă cât mai repede o schimbare în bine. Nu este posibil să avem aşa o foarte bună poziţionare geografică, să avem lacu IEZER pe raza comunei, iar primarul şi consilierii să nu ştie, să nu fie în stare să exploateze în folosul comunităţii atâta potenţial acva-turistic. Eu am vorbit cu oamenii, cu consătenii mei, şi i-am simţit dezamăgiţi de actuala conducere, dar şi foarte temători în ceea ce priveşte asumarea schimbării. În cursa pentru ocuparea funcţiei de primar al comunei noastre a intrat şi reprezentantul ALDE, un candidat care nu diferă mult de candidatul PSD. În fapt este „aceeaşi Mărie, cu altă pălărie, cum zice-o vorbă din bătrâni!”

Celor care se întreabă de ce ar lăsa omul de afaceri treburile la societatea pe care o conduce, pentru a fi primarul unei comune, NICU PERICLI  le răspunde : „ Dacă am fost în stare să construiesc pentru mine, înseamnă că pot construi şi pentru semenii mei.  Am copii. Fata deja se descurcă admirabil în managementul activităţii. Soţia este şi ea extrem de activă şi de pricepută în tot ce înseamnă activitatea firmei. Aşa că are cine să rămână în locul meu. De ce fac asta, de ce vreau să fiu primarul comunei Gheorghe Lazăr? Pentru că eu sunt născut şi am copilărit acolo, în Gheorghe Lazăr. Acolo îmi sunt rădăcinile şi, ca orice om, am început a mă gândi că, mai la bătrâneţe, acolo am să mă întorc. Văzând că viaţa consătenilor mei arată de parcă timpul s-ar fi oprit în loc, am decis să fac, mai repede, ceva pentru ca, la bătrâneţe, să mai am unde să mă întorc, să mă întorc într-o localitate care a ţinut pasul cu vremurile, cu civilizaţia. Acolo, în locurile natale, îmi sunt mai toate rudele, vecinii, am mulţi prieteni, am pentru cine să reuşesc să fac ceea ce trebuie. Căci, trebuie făcut ceva, repede şi foarte bine! Şi trebuie început prin a face administraţie de calitate, nu din interese meschine, nu în folosul unui grup de oameni politici!”

Distribuie dacă ți-a plăcut:

3 thoughts on “Nicu Pericli – un candidat de care Primăria Gheorghe Lazăr chiar are nevoie!

  1. ai fost in stare sa furi , sa minti , nu sa construiesti! !!! ti-ai batut joc de transportul pe ruta amara -slobozia, de oamenii care circula cu acele troace de autobuze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *