Luminiţa BARCARI: „Vă aştept la vot pentru a da o şansă dezvoltării în Ialomiţa!”

Dragi ialomiţeni.

M-am născut aici, în Ialomiţa, m-am format în Ialomiţa, aici mi-am întemeiat familia, şi tot aici profesez de la terminarea facultăţii. Toată viaţa mea a fost legată de oamenii şi locurile din Ialomiţa!

Am format, ca profesoară, zeci de generaţii de elevi admirabili. Avem copii extraordinari în Ialomiţa dar e mare păcat că din cauza lipsei de oportunităţi, ei aleg să meargă în căutarea unui loc de muncă în altă parte.

De zeci de ani, judeţul nostru este sărăcit de PSD. Doar crearea de locuri de muncă şi investiţiile în dezvoltare vor da o şansă reală tinerilor să rămână aici.

Avem multe argumente în favoarea noastră! Ialomiţa este un judeţ înzestrat. Avem un pământ fertil, avem râuri care îl străbat, avem Dunărea, avem o poziţie favorabilă pe harta României! Dar cel mai important lucru este să avem determinarea şi ştiinţa de a atrage fondurile europene pentru dezvoltare! Sute de proiecte pe fonduri europene se pot face în tot judeţul!

Noi, echipa Partidului Naţional Liberal, suntem oameni determinaţi şi ştim ce e de făcut!

Ialomita are nevoie urgentă de oportunităţi de dezvoltare pentru oameni şi pentru comunităţile locale, iar guvernul Partidului National Liberal sprijină aceste proiecte.

 

De aceea, priorităţile mele ca preşedinte al Consiliului Judeţean vor fi:

Locurile de muncă şi atragerea de investiţii

Asfaltarea şi extinderea reţelei de drumuri comunale şi judeţene

Introducerea alimentării cu gaz în toate localităţile

Extinderea reţelei de apă şi canalizare

Modernizarea unităţilor de învaţământ şi a celor sanitare

Consolidarea sistemului de irigaţii din judeţ.

Veniţi pe 27 septembrie la vot şi sprijiniţi candidatii Partidului Naţional Liberal! 

 

 

Distribuie dacă ți-a plăcut:

2 thoughts on “Luminiţa BARCARI: „Vă aştept la vot pentru a da o şansă dezvoltării în Ialomiţa!”

  1. Sunt cu totul bulversat! Am vazut ca domnul Enciu si domnul Petronel Tudor critica PNL si sustine PSD. Ce sa mi intelegem cind oameni care pina mai ieri infierau ciuma rosie iar acum le aduce osanale. O sa o luam razna.
    Succes doamna!

  2. Să ne mai lase cu gargara politicienii ăștia, de 30 de ani ei tot își propun să creeze locuri de muncă și e vai de mama lui orașul! Se duc oameni cu facultăți să lucreze la lidl, profi, fiindcă nu au unde în altă parte, și nu îi primesc; aceia nu trebuie să mănânce, să își crească copiii, să aibă o familie?! Spargeți odată monopolul patronașilor ieftini și complexați care nu vor oameni școliți, ci unii pe care să nu îi ducă capul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *