Dragoș Soare – candidatul PNL pentru Primăria Slobozia vrea SPITAL MUNICIPAL

În consonanţă cu discuţiile vizând infrastructura de sănătate, discuţii ce s-au purtat în cadrul conferinţei de presă ce s-a desfăşurat miercuri, 10 septembrie, la sediul PNL Ialomiţa, cu ocazia vizitei în teritoriu a europarlamentarului Cristian Buşoi, domnul Dragoş SOARE a ţinut să adauge şi să precizeze:

„ (…) Noi, liberalii, venim doar în momente grele. Noi venim pe o pandemie, în condiții de criză economic. Poate că așa vrea Dumnezeu, poate că acesta este rolul nostru, să rezolvăm problemele complexe ale României. Eu sunt extrem de motivat în a demonstra că se poate și la Slobozia, unde urmează o perioadă de transformare, urmează să primim un buget, care cu siguranță va fi mai mic decât cea fost până acum, pentru că încasările de la agenții economici vor fi mai mici, fiind afectați de pandemie, dar, cu toate acestea, vom găsi soluții (…) Proiectul meu este unul pe etape, extrem de ambițios care se bazează, în primul rând, pe atragerea de fonduri europene. Vom schimba paradigma și drumul Sloboziei, fiind un proiect care se va duce pe cel puțin 10 ani. Slobozia nu are nevoie de aventuri o dată la patru ani, are nevoie de proiecte serioase” .

Proiectele de Investiţii pe care candidatul Dragoș Soare le aduce în faţa electoratului vizează nu numai rezolvarea problemei privind potabilizarea apei prin montarea de filtre, ci şi îmbunătăţirea rețelei de canalizare și epurare Ca o noutate pe panoplia promisiunilor electorale, domnul Dragoş SOARE a vorbit în conferinţa de presă şi despre înființarea de perdele de protecție prin platarea a 10.000 de arbori, dar şi despre construirea unei șosele de legătură între Slobozia-Slobozia Nouă-Amara-zona de Nord a orașului. Convins şi el că europarlamentarul Cristian Bușoi ar putea să-i acorde tot sprijinul în a obţine fonduri europene pentru investiţii în infrastructura de Sănătate, deoarece dincolo de fondurile europene din Programul de Coeziune din exercițiul financiar 2021-2027, există și Programul de Reziliență și redresare Economică, iar țara noastră are o sumă aproximativ egală cu cea din fondurile europene, Dragoş SOARE l-a informat că își dorește să construiască în municipiul Slobozia un Spital Municipal., cu 100 de paturi şi Secţii care sunt oarecum deficitare.

(Comandat de Partidul Național Liberal, executat de SC EDITOR SRL, cond unic de identificare AEP21200012)

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *